Știri locale pentru Alba Iulia
ALBA IULIA ONLINE
Informații despre Alba Iulia și jud. Alba
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:Politistii serviciului Rutier in Actiune, pentru siguranta tuturor participantilor la trafic
Vi 11 ian 2008 15:48:12 +0200


Politia Rutiera Bihor
Politia Rutiera - Marți, 8 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au continuat acțiunile pe șoselele din municipiul Oradea ...

Marți, 8 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au continuat acțiunile pe șoselele din municipiul Oradea și de pe raza județului Bihor, pentru prevenirea și combaterea abaterilor grave de la regimul circulației, generatoare de accidente rutiere.

Au fost aplicate 288 de sancțiuni contravenționale, reținute în vederea suspendării 16 permise de conducere și constatate 30 de tamponări.

În cadrul acțiunilor, 93 de sancțiuni au fost aplicate pentru depășirea limitelor legale de viteză. De asemenea, 37 de participanți la trafic au fost sancționați pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță și 43 de pietoni pentru nerespectarea normelor privind traversarea carosabilului, fiind aplicate alte 115 sancțiuni pentru diverse abateri de la regimul circulației rutiere.

Valoarea sancțiunilor aplicate este 36.450 lei.Curs valutar:
Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti