Știri locale pentru Alba Iulia
ALBA IULIA ONLINE
Informații despre Alba Iulia și jud. Alba
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:Ronaldinho vrea la Olimpiada : Stiri Sport
Lu 23 iun 2008 10:36:44 +0300


Ronaldinho vrea la Olimpiada : Stiri Sport
Stiri Sport : Atacantul echipei FC Barcelona, Ronaldinho Gaucho, a anunțat că dorește să participe la Jocurile Olimpice de la Beijing ...

Atacantul echipei FC Barcelona, Ronaldinho Gaucho, a anunțat că dorește să participe la Jocurile Olimpice de la Beijing cu reprezentativa de fotbal a Braziliei.

"Echipa națională îmi lipsește și sper să revin cât mai rapid posibil", a declarat Ronaldinho (foto), după ce a urmărit, din tribunele stadionului "Mineirao" din Bello Horizonte, partida Brazilia-Argentina (scor 0-0), din preliminariile Cupei Mondiale ediția 2010.
Câștigător al Balonului de Aur în 2005, Ronaldinho a asigurat că este complet refăcut după accidentarea la coapsă care l-a împiedicat să mai joace începând din luna martie. "Sunt complet refăcut și trebuie să revin la capacitatea mea maximă din punct de vedere fizic. Îmi doresc foarte mult să particip la Olimpiadă", a adăugat "Ronnie", care a urmărit meciul în compania legendarului Pele și a președintelui Confederației braziliene de fotbal (CBF), Ricardo Teixeira.
"Toată Brazilia așteaptă ca Ronaldinho să revină în echipa națională", a precizat la rândul său Teixeira.
Ronaldinho, care a mai spus că se antrenează în fiecare zi, pe durata vacanței pe care o petrece la Porto Alegre, este legat prin contract de FC Barcelona până în 2010, însă noul antrenor al catalanilor, Josep Guardiola, a anunțat deja că nu mai contează pe serviciile sale. Atacantul brazilian s-ar putea transfera la un alt club în această vară, cea mai interesată de serviciile sale fiind gruparea engleză Manchester City.


Sursa : Crisana


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group


Ronaldinho vrea la Olimpiada : Stiri Sport
Curs valutar:
Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti