Știri locale pentru Alba Iulia
ALBA IULIA ONLINE
Informații despre Alba Iulia și jud. Alba
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:Ronaldinho ar vrea să lucreze iar cu Felipe Scolari : Stiri Sport
Mi 02 iul 2008 09:37:36 +0300


Ronaldinho ar vrea să lucreze iar cu Felipe Scolari : Stiri Sport
Stiri Sport : Mijlocașul formației FC Barcelona, Ronaldinho, a declarat, într-un interviu pentru televiziunea Globo, că ar fi încântat ...

Mijlocașul formației FC Barcelona, Ronaldinho, a declarat, într-un interviu pentru televiziunea Globo, că ar fi încântat să lucreze din nou cu antrenorul Luiz Felipe Scolari, noul tehnician al formației Chelsea Londra, cu care a mai colaborat la naționala Braziliei, informează site-ul goal.com.

"Sunt un jucător al Barcelonei. Sunt concentrat numai la antrenament. Cu respect pentru cine voi juca în continuare, dacă voi rămâne sau voi pleca, toate astea sunt în mâinile fratelul meu (n.r. - impresarul jucătorului, Roberto de Assis). Este minunat că Felipe (n.r. - Luiz Felipe Scolari, antrenor Chelsea Londra) este interesat să semneze cu mine pentru că este un antrenor extraordinar. Am un mare respect pentru el, pentru că îl cunosc de când eram foarte tânăr și el era antrenor la Gremio. Dacă voi avea șansa să lucrez cu el din nou, ar fi foarte bine. Avem o istorie împreună, am câștigat Cupa Mondială, și asta e ceva ce nu o să uit", a spus Ronaldinho.
Ronaldinho își dorește să evolueze pentru naționala Braziliei la Jocurile Olimpice de la Beijing. "Este ceva ce mă motivează foarte mult. Unul dintre principalele mele țeluri în antrenament este să fiu gata pentru Jocurile Olimpice și pentru asta mă pregătesc", a mai spus Ronaldinho.
Mijlocașul brazilian a afirmat că viața lui din afara terenului nu i-a afectat cariera profesională. "Viața mea întotdeauna a fost la fel. Nu m-am schimbat din prima zi de când am venit la Barcelona. Întotdeauna am ieșit afară și nu am avut probleme în trecut. Rutina mea întotdeauna a fost asta, dar fotbalul este și o chestiune de formă. Când trofeele nu vin, oamenii încep să inventeze lucruri. Niciodată viața mea din afara terenului nu a intervenit în viața mea profesională", a precizat Ronaldinho. Cel mai bun jucător în clasamentul FIFA în anii 2004 și 2005, Ronaldinho este încrezător că cea mai bună perioadă a carierei lui nu a venit încă. "Cred că cea mai bună perioadă a carierei mele trebuie să vină. Încă visez să câștig trofee cu naționala Braziliei și asta mă motivează să mă antrenez și mai mult. Sunt încă prea tânăr să cred că am făcut totul", a menționat Ronaldinho.
Ronaldinho a precizat că se concentrează numai pe procesul de recuperare după accidentare și că va avea o discuție cu oficialii clubului Barcelona când va reveni în Spania. "Nu am fost încă la Barcelona să discut cu oficialii clubului, deci gândurile mele au fost concentrate numai pe recuperarea mea și să joc din nou. Când va veni timpul să vorbim cu ei, vom sta jos și vom rezolva totul", a explicat Ronaldinho. Noul antrenor al echipei FC Barcelona, Josep Guardiola, a anunțat că nu va conta pe jucătorii Deco, Ronaldinho și Eto'o în sezonul viitor. Mijlocașul portughez Deco deja s-a transferat la formația engleză Chelsea Londra.


Sursa : Crisana


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group


Ronaldinho ar vrea să lucreze iar cu Felipe Scolari : Stiri Sport
Curs valutar:
Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti