Știri locale pentru Alba Iulia
ALBA IULIA ONLINE
Informații despre Alba Iulia și jud. Alba
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:Manchester City, 27,5 milioane de euro pentru Ronaldinho : Stiri Sport
Ma 15 iul 2008 10:40:38 +0300


Manchester City, 27,5 milioane de euro pentru Ronaldinho : Stiri Sport
Stiri Sport : Clubul Manchester City a oferit grupării spaniole FC Barcelona 22 de milioane de lire sterline (aproximativ 27,5 milioane de euro) ...

Clubul Manchester City a oferit grupării spaniole FC Barcelona 22 de milioane de lire sterline (aproximativ 27,5 milioane de euro) pentru transferul mijlocașului brazilian Ronaldinho, informează ediția electronică a cotidianului "Daily Mail".

Oferta, care a fost transmisă prin e-mail, a fost confirmată de o sursă din cadrul clubului catalan. Aceste informații vin în urma speculațiilor privind o presupusă înțelegere între FC Barcelona și AC Milan pentru transferul internaționalului brazilian.
Manchester City i-a promis lui Ronaldinho numărul 10 pe tricou, care s-ar potrivi liniei vestimentare lansată de sponsorul său tehnic, Nike, cel care ar putea să suporte o parte din suma de transfer în Premier League.
Pe de altă parte, "veștile" venite dinspre Milano anunță că Ronaldinho (foto) s-a înțeles deja cu gruparea lombardă pentru un salariu anual de 5 milioane de lire sterline (6,25 milioane de euro). Această sumă ar fi cu 100.000 de lire sterline (125.000 de euro) mai mică decât salariul săptămânal pregătit de Manchester City.
Ronaldinho este așteptat să facă "un anunț major" legat de viitorul său în cursul zilei de astăzi.


Sursa : Crisana


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group


Manchester City, 27,5 milioane de euro pentru Ronaldinho : Stiri Sport
Curs valutar:
Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti