Știri locale pentru Alba Iulia
ALBA IULIA ONLINE
Informații despre Alba Iulia și jud. Alba
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:Partypoker
Lu 25 iun 2012 00:10:50 +0300


Partypoker: Dupa ce zile la rand, harta tarii s-a colorat in galben, portocaliu si rosu de la atatea coduri ce ne avertizau de venirea ...

Dupa ce zile la rand, harta tarii s-a colorat in galben, portocaliu si rosu de la atatea coduri ce ne avertizau de venirea precipitatiilor numai "bune" de inundat cateva zone, a venit randul acelorasi culori sa ne atentioneze ca doamna canicula ne-a pus gand rau! Si da-i cu reportaje si stiri care mai de care mai interesante, cu oameni lesinati pe strada, cu sfaturi privind alegerea factorului de protectie, cu metode de a te racori sau macar a te pune la adapost de soarele cu chef de parlit.


Daca ai tupeul sa calci pe asfaltul romanesc, ziua in amiaza mare, poti sa cuceresti la final titlul de vajnic supravietuitor. Probele sunt dificile: initial simti cum trotuarul pe care calci e mai prietenos decat de obicei, si aproape ca iti afunzi piciorul in el, apoi privirea ti se incetoseaza pentru cateva secunde, hainele tale subtiri incep sa capete puteri magice si sa se comporte ca veritabile geci sau pantaloni din stofa groasa, iar picurii de sudoare te mangaie incet pe frunte, gat si spate.


Asa ca in locul acestei provocari nemiloase, eu spun ca am putea gasi si in casa, la racoare, alternative mai potrivite pentru aceste ore de iad termic. Un film fain, niste partypoker, o carte interesanta sau, daca iti permiti si soarta a fost buna cu tine, un somn "de frumusete". Apoi, cand soarele se duce sa incinga si alti oameni de pe merdiane mai indepartate, poti sa-ti scoti bermudele sau rochia la plimbare, ori la o terasa cu prietenii. Si uite-asa poti afirma la final, ca ai mai trecut de o zi caniculara de vara, fara arsuri de gradul III.

Curs valutar:
Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti