Știri locale pentru Alba Iulia
ALBA IULIA ONLINE
Informații despre Alba Iulia și jud. Alba
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Horoscop zilnic
Horoscop Varsator
10 februarie.
O drastica alterare a situatiei tale se va produce daca vei neglija detaliile mici dar importante in legatura cu serviciul tau. Fii pregatit sa faci schimbari daca este necesar.

Alte zodii

Alba Iulia:

Distracţie:

Linkuri utile:

Stiri Jocuri:

Anunturi

Adauga anunt gratuit Cautare
Afaceri Imobiliare Autoturisme Diverse Calculatoare Locuri de munca Comunicatii Electronice


Altul - Publica cercetarea ta la Editura Lumen

 

Descriere

Iasi septembrie - Centrul de Cercetari Socio-Umane Lumen deruleaza prin Editura Lumen in perioada 20 septembrie – 1 noiembrie Editia a XII-a a Programului International de Promovare a Tinerilor Cercetatori (PIPTC09). In cadrul acestui program sunt asteptati sa participe tineri cercetatori din tara si din strainatate preocupati de cercetarea stiintifică în domeniile socio-umane.Lucrarile se primesc in cadrul a trei sectiuni: Lumen Trepte catre Excelenta, Lumen Microcercetatori, Lumen Academic in domenii precum asistenta sociala, sociologia, politologia, psihologia, filosofia, stiintele juridice, stiintele economice, lingvistica, literatura, istoria, marketing-ul și comunicarea, studiile europene, jurnalismul, teologia etc. Lucrarile vor fi publicate in volume individuale sau colective. Pentru informatii suplimentare accesati www.edituralumen.ro sau la adresa de mail edituralumen@gmail.com .
Pret: 1

 
 
Detalii generale
Adaugat de Ponea Simona
Email coltuldecarte@yahoo.com
Tel 0767673693
Localitate Iasi
 
Detalii Anunt
id anunt 5730
Vizualizat  234
Data expirarii (in 30 zile)
Adaugat 21-09-2009
 

 
 
 

 

 


Galerie foto:
Dacia SanderoCurs valutar:
EURO 4,2619
USD 2,8921
HUF 1,5980
Alte valute

Sport:

Stirile Nicenet:

Stiri Interne:

Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti