Știri locale pentru Alba Iulia
ALBA IULIA ONLINE
Informații despre Alba Iulia și jud. Alba
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Horoscop zilnic
Horoscop Varsator
10 februarie.
O drastica alterare a situatiei tale se va produce daca vei neglija detaliile mici dar importante in legatura cu serviciul tau. Fii pregatit sa faci schimbari daca este necesar.

Alte zodii

Alba Iulia:

Distracţie:

Linkuri utile:

Stiri Jocuri:

Anunturi

Adauga anunt gratuit Cautare
Afaceri Imobiliare Autoturisme Diverse Calculatoare Locuri de munca Comunicatii Electronice


Vanzare - Curs weekend Bio-terapeut grd1 si autotratament 18-19 ian

 

Descriere

CURS FORMARE TERAPEUT BIOENERGIE GRAD 1 data (pret 100 Euro):Weekend Vineri 14-19; sambata - duminica orele 10-15.- Tehnici de Curatare energetica a corpului fizic si a chakrelor; - Tehnici de echilibrare energetica. - Conectare la energia universala (reiki 1). - Tehnici de autotratament si autovindecarea energetica si spirituala. - Meditatia condusa pentru deschiderea si deblocarea chakrei Ajna (cel de al treilea ochi , deschiderea clar-simtirii clar-viziunii, clar-vederii; clar-auzului si curatare karmica. - Tehnici de tratament aplicate altei persoane: pase energetice;aura si culorile; -Tehnica de vindecare in stare Theta -partea 1 - Respiratia pe chakre; CURS FORMARE TERAPEUT BIOENERGIE GRAD 2 (pret 100 Euro): - Conectare la energia universala (reiki grad 2). - Inducere in stare de transa - Tehnici de vindecare cu energia transmisa prin palme; -Tehnica de vindecare in stare Theta -partea 2 - Tehnica de Mutare a punctului de asamblare (samani/Castaneda). - Tehnici de vindecare spirituala. - Tratamente la distanta.
Pret: 450

 
 
Detalii generale
Adaugat de Maria Bican
Email maranca.terapii@gmail.com
Tel 0724395645
Localitate Bucuresti
 
Detalii Anunt
id anunt 14913
Vizualizat  353
Data expirarii (in 30 zile)
Adaugat 15-01-2013
 

 
 
 

 

 


Galerie foto:
Dacia SanderoCurs valutar:
EURO 4,2619
USD 2,8921
HUF 1,5980
Alte valute

Sport:

Stirile Nicenet:

Stiri Interne:

Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti