Știri locale pentru Alba Iulia
ALBA IULIA ONLINE
Informații despre Alba Iulia și jud. Alba
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:Hillary Clinton a pornit ofensiva impotriva lui Obama : Politica Externa
Mi 27 feb 2008 14:10:44 +0200


Hillary Clinton a pornit ofensiva impotriva lui Obama : Politica
Politica Externa : Senatoarea statului New York, Hillary Clinton, candidată la învestitura democrată pentru președinția SUA ...

Senatoarea statului New York, Hillary Clinton, candidată la învestitura democrată pentru președinția SUA, desfășoară o ofensivă în cinci direcții, începând de sâmbătă, în speranța de a-l învinge pe rivalul său, senatorul de Illinois, Barack Obama, relatează New York Times, în ediția electronică.

hillary_clinton_______________________1.jpg

Hillary Clinton


Aceste eforturi sugerează nu numai recunoașterea faptului că următoarea rundă a alegerilor primare, din Ohio și Texas de la 4 martie, reprezintă, o cursă care trebuie câștigată cu orice preț, ci evidențiază și convingerile consilierilor săi că mulți electori indeciși pot fi convinși în ultimul moment printr-un discurs foarte tenace construit.

hillary_clinton_1.jpg

Hillary Clinton


După ce l-a acuzat pe Obama în legătură cu răspândirea unor broșuri anti-Clinton privind tratatul comercial Nafta și după ce i-a calificat în mod sarcastic, drept naiv mesajul transmis duminică de acesta privind speranțele sale, Clinton l-a comparat pe Omaba cu George W. Bush în privința lipsei de experiență în politică externă. În cadrul discursului de luni, Clinton a spus că este "încercată și pregătită" să preia conducerea, acuzându-l pe Obama că este de părere că "medierea și întâlnirile fără condiții prealabile vor rezolva câteva dintre cele mai grele probleme", făcând referire la declarațiile lui Obama potrivit cărora acesta se va întâlni cu liderii națiunilor ostile, întâlniri pentru care va fi pregătit, fără a se lăsa impresionat de motivele acelor lideri. Însă atacul cel mai dur a intervenit după apariția unei fotografii a lui Obama, pe un site de Internet, îmbrăcat în haine musulmane africane și care, potrivit administratorului site-ului, a fost furnizată de unul dintre membrii echipei de campanie a lui Clinton.

hillary_clinton_323.jpg

Hillary Clinton
Sursa : Crisana : Politica


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group


Hillary Clinton a pornit ofensiva impotriva lui Obama : Politica Externa
Curs valutar:
Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti