Știri locale pentru Alba Iulia
ALBA IULIA ONLINE
Informații despre Alba Iulia și jud. Alba
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:Coliziune intre doua elicoptere sanitare in Arizona : Extern
Ma 01 iul 2008 10:51:17 +0300


Coliziune intre doua elicoptere sanitare in Arizona : Extern
Extern : ase persoane au murit și o alta a fost grav rănită, duminică, în urma coliziunii dintre două elicoptere sanitare în orașul Flagstaff,

Șase persoane au murit și o alta a fost grav rănită, duminică, în urma coliziunii dintre două elicoptere sanitare în orașul Flagstaff, din statul american Arizona (sud-vest), a anunțat un purtător de cuvânt al autorității americane pentru transport aerian (FAA), citat de AFP.

arizona_map.jpg

Arizona


Cele două elicoptere se îndreptau spre spitalul din oraș când au intrat în coliziune, a precizat purtătorul de cuvânt Ian Gregor. Trei dintre persoanele care au murit se aflau la bordul unui aparat Bell 407. Celelalte trei victime se aflau într-un elicopter de același tip.
FAA anunțase anterior că șapte persoane au murit și alte trei au fost rănite, în urma coliziunii. Doi membri ai personalului medical care s-au deplasat la fața locului au fost răniți, în urma exploziei unuia dintre elicoptere, a precizat un purtător de cuvânt al pompierilor, citat de postul KPHO. Prăbușirea celor două aparate într-o zonă împădurită a provocat un incendiu care a fost însă controlat, potrivit unui purtător de cuvânt al pompierilor din Flagstaff.


Sursa : Crisana


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group


Coliziune intre doua elicoptere sanitare in Arizona : Extern
Curs valutar:
Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti