Știri locale pentru Alba Iulia
ALBA IULIA ONLINE
Informații despre Alba Iulia și jud. Alba
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:Cinci stejari de la Mircea Hava pentru un aer mai curat in Alba Iulia
Jo 29 mar 2007 12:26:27 +0300


Cinci stejari de la Mircea Hava pentru un aer mai curat in Alba Iulia
Alba Iulia - Conducerea Primăriei Alba Iulia a participat ieri la o acțiune de plantare a circa 2000 de puieți de stejar, acțiune inclusă în manifestările ...

Conducerea Primăriei Alba Iulia a participat ieri la o acțiune de plantare a circa 2000 de puieți de stejar, acțiune inclusă în manifestările legate de "Luna Pădurii". Primarul Mircea Hava, alături de viceprimarii Paul Voicu și Ioan Bogățan, a dat o mână de ajutor celor peste 50 de elevi ai claselor a XI-a din cadrul Colegiului Militar "Mihai Viteazul" din Alba Iulia în încercarea de a îmbogăți fondul forestier al județului. Acțiunea propriu-zisă s-a desfășurat pe pășunea de la Bărăbanț, teren aflat în proprietatea Primăriei Alba Iulia, și a fost organizată de Direcția Silvică și Ocolul Silvic Alba Iulia.

"Acțiunile de împădurire vor continua în ocoalele silvice de stat din subordinea Direcției Silvice Alba, la Câmpeni, la Cugir, la Aiud, la Blaj, la Gârda. Aici se vor organiza de asemenea concursuri tematice în care vor fi angrenați copii și elevi, astfel că la sfârșitul acestei perioade de o lună preconizăm plantarea a circa 7500 de puieți în tot județul", a precizat ieri Alexandrina Ilica, inginer în cadrul Direcției Silvice Alba. La rândul său primarul municipiului Alba Iulia a declarat că gestul făcut ieri de oamenii din instituția pe care o conduce trebuie interpretat ca un exemplu pe care ar trebui să-l urmeze și cetățenii municipiului.

"Fiecare ar trebui să planteze un pom, măcar la el acasă", a spus Mircea Hava care a dat asigurări că Primăria Alba Iulia are un plan amplu și pentru amenajarea și întreținerea spațiilor verzi din municipiu. Ieri, cel mai ager s-a dovedit a fi chiar primarul Mircea Hava care a plantat 5 puieți de stejar chiar dacă, așa cum a recunoscut și el, greul l-au dus până la urmă elevii de la Colegiul Militar. Gestul său a fost urmat de cei doi viceprimari, de o parte din staff-ul cabinetului său precum și de inspectorul școlar general Cornel Sandu și directorul Direcției Silvice Mihai Morar .


Unirea - Cinci stejari de la Mircea Hava pentru un aer mai curat in Alba Iulia


Trimite o felicitare : Felicitari


Jocuri : TotalGames


Sponzorul acestui articol :
Ce este Internet –> MCOnet Romania : www.MCOnet.ro
Curs valutar:
Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti