Știri locale pentru Alba Iulia
ALBA IULIA ONLINE
Informații despre Alba Iulia și jud. Alba
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:Voi face curat in Sebes : Stiri Alba
Ma 06 mai 2008 14:45:08 +0300


Voi face curat in Sebes : Stiri Alba
Stiri Alba : Interviu cu Gheorghe Feneșer, membru al Grupului de Inițiativă privind poluarea din Sebeș .

Domnule Gheorghe Feneșer, sunteți unul dintre oamenii de afaceri care au reușit în viață. De ce ați intrat în cursa pentru funcția de primar al municipiului Sebeș?
- Poluarea industrială și morală din Sebeș m-a determinat să candidez la funcția de primar. Faptul că peste șapte mii de sebeșeni au venit să voteze la referendumul organizat în vara anului 2007, pentru interzicerea fabricării formaldehidei pe teritoriul municipiului Sebeș mă obligă să fac acest lucru. Și nu numai aceasta. Sebeșul este unul dintre cele mai poluate orașe din țară și, poate, din Europa atât din punct de vedere industrial cât și moral.
- De unde această concluzie?
- Este suficient să trăiești în Sebeș pentru a simți poluarea. Cea industrială există atât de Ia fabricile din municipiu, cât și de Ia numărul mare de mașini care circulă pe cele două șosele, DN 1 și DN 7 care traversează orașul. Poluarea morală o simți Ia tot pasul, din partea celor care te mint și te umilesc deși tu îi plătești pentru a fi în slujba ta.- Și cum credeți că veți rezolva dumneavoastră această situație, dacă veți ajunge primar, de vreme ce alții nu au reușit?
- Poate că alții nu au vrut. M-am convins de acest lucru, începând cu anul 2007, când majoritatea consilierilor locali cât și primarul nu au dorit rezolvarea acestor probleme grave. Pentru ei, ordinele de partid au fost mai importante decât sănătatea populației. Eu am demonstrat, prin acțiuni concrete și pe banii mei, că sunt interesat să trăim și noi, cei din Sebeș, într-un mediu curat. În plus, dacă voi ajunge primar, voi trece imediat la monitorizarea mediului și voi începe demersurile pentru construcția șoselei de centură având deja identificate sursele de finanțare pentru acest lucru pe care până în prezent nu l-a realizat nimeni, toți promițând șosea de centură fără să știe cu ce bani o vor face, îmbătând alegătorii cu apă rece. Calitatea mea de om de afaceri mă va ajuta în funcția de primar. Eu am suficienți bani ca să nu mai iau șpagă sau mită, cum se întâmplă, din păcate, mereu în țara asta. Ba mai mult, am decis ca din salariul meu și din indemnizația consilierilor locali ai Partidului Conservator să sprijinim Fundația Diakonia astfel încât să asigurăm săptămânal gratuit masa de prânz pentru 15 copii defavorizați. În plus, voi demite orice funcționar corupt. Voi face curat în Sebeș!


Sursa : Unirea : Stiri Alba


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group


Voi face curat in Sebes : Stiri Alba
Curs valutar:
Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti