Știri locale pentru Alba Iulia
ALBA IULIA ONLINE
Informații despre Alba Iulia și jud. Alba
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:Proiect pentru copiii romi din Cugir, finalizat : Stiri Alba
Vi 16 mai 2008 12:19:34 +0300


Cugir : Judetul Alba
Stiri Alba : Ieri, la Clubul Copiilor din Cugir, a avut loc faza finală a proiectului "Copilărie pentru toți copiii", proiect organizat de Consiliul Județean ..

Ieri, la Clubul Copiilor din Cugir, a avut loc faza finală a proiectului "Copilărie pentru toți copiii", proiect organizat de Consiliul Județean Alba și destinat copiilor romi din Cugir care au dorit să se implice în activități extrașcolare. La proiect au participat copii romi din clasele II-VIII, care în cadrul unor cursuri de croitorie și design textil au învățat cum să facă rochii tradiționale țigănești, păpuși, jucării sau obiecte de vestimentație. Proiectul s-a încheiat ieri, la ora 17.00, la Clubul Copiilor Cugir. În cadrul festivității de premiere a fost organizată o expoziție cu articolele create de micuți. De asemenea, a avut loc și un mic spectacol de muzică și dansuri tradiționale țigănești.


Sursa : Unirea : Cugir : Stiri Alba


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group


Proiect pentru copiii romi din Cugir, finalizat : Stiri Alba
Curs valutar:
Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti