Știri locale pentru Alba Iulia
ALBA IULIA ONLINE
Informații despre Alba Iulia și jud. Alba
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:Galdenii au votat inspirat : Stiri Alba
Lu 09 iun 2008 12:09:17 +0300


Galda de Jos : Judetul Alba
Stiri Alba : În actuala campanie electorală a alegerilor locale, cetățenii satelor componente comunei Galda de Jos ...

În actuala campanie electorală a alegerilor locale, cetățenii satelor componente comunei Galda de Jos au fost extrem de solicitați să participe la vot și să susțină pe unul din cei 8 candidați car doreau să ocupe postul de primar și consilierii înscriși pe liste. Și de data aceasta Dumnezeu a îndrumat pașii găldenilor să îmi acorde votul lor detașându-mă câștigător din primul tur de scrutin, Pentru încrederea acordată doresc să aduc pe această cale cele mai sincere și curate mulțumiri celor care au decis să fiu primarul lor pentru a doua oară consecutiv. Împreună am realizat multe obiective de interes economic, social și gospodăresc în legislatura anterioară. În prezent se află în derulare un program complex de investiții. Doresc să îi asigur pe toți locuitorii comunei că voi cheltui cu mult spirit gospodăresc banii publici, celelalte surse financiare atrase. Prioritățile mele, sper și ale consilierilor, vor fi subordonate interesului general al găldenilor.
Încă o dată adresez locuitorilor comunei Galda de Jos toate gândurile mele bune. Le doresc multă sănătate și bunul Dumnezeu să le hărăzească zile senine și bucurii cât mai multe.


Sursa : Unirea


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group


Galdenii au votat inspirat : Stiri Alba
Curs valutar:
Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti