Știri locale pentru Alba Iulia
ALBA IULIA ONLINE
Informații despre Alba Iulia și jud. Alba
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:Certificat de Scoala Europeana pentru scoala Toma Cocisiu Blaj : Stiri Alba
Jo 08 mai 2008 12:43:22 +0300


Scoala Toma Cocisiu Blaj : Stri Alba
Stiri Alba : Scoala “Toma Cocisiu” din Blaj si organizatia nonguvernamentala Operatione Village Roumaine Blaj ...

Scoala “Toma Cocisiu” din Blaj si organizatia nonguvernamentala Operatione Village Roumaine Blaj, au desfasurat “Concursul de limba si literatura romana “Ion Agirbiceanu”. Concursul se afla la a patra editie. Dupa ce, in lunile octombrie-decembrie 2006, s-a desfasurat etapa la nivelul scolii, în 30 mai a.c. a vut loc faza zonala, care s-a tinut la Scoala “Toma Cocisiu” din Blaj. Aceasta s-a desfasurat pe doua sectiuni: Joc si dezvoltare - in cadrul carora concurentii au avut ca obiectiv de indeplinit prezentarea unui autor, proba prin care s-a urmarit verificarea cunostintelor asimilate, joc de rol, recitare poezie, prezentarea operei, interpretarea personajelor din operele autorului, rezolvarea situatiilor problematice propuse, crearea posibilitatilor de autodepasire; Imaginatie si creativitate - concepute pe baza unor texte cu cuvinte de sprijin, compuneri cu început dat, compuneri dupa imagini, compuneri libere, poezie.
Dupa cum ne-a comunicat institutor Doina Gavrilut de la scoala gazda, in acest an, la faza zonala, au participat 112 elevi din clasele a II-a, a III-a si a IV-a de la: scoala “Toma Cocisiu” Blaj, Colegiul “Inochentie Micu Clain” Blaj, Scoala “Petru Pavel Aaron” Blaj, Scoala Sincel, Scoala “Simion Barnutiu” Manarade. Alaturi de elevi s-au aflat si cele 20 de învatatoare si institutoare care i-au pregatit.


Sursa : Unirea : Blaj


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group


Scoala Toma Cocisiu Blaj
Curs valutar:
Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti